Dr B. Nikkels

Ik ben afkomstig uit Gelderland en vader van 4 kinderen. Ik ben sinds 2001 werkzaam in Breda daarvoor heb ik een huisartspraktijk gehad in Utrecht en heb een aantal jaren een sportteam begeleid. 
Mijn speciale aandacht gaat uit naar kindergeneeskunde, sportblessures, kleine chirurgische ingrepen,
(tropische-) infectieziekten en ziekten van de luchtwegen. 

Mijn hobby’s zijn (wieler-) sport, (klassieke-) geschiedenis, muziek en reizen.
 
In verband met mijn sportmedische achtergrond kunt u bij mij ook terecht voor trainingsadviezen.

Reisadvies en vaccinaties worden in mijn praktijk uitgevoerd door de praktijkondersteuner u vindt ons ook terug via www.traveldoctor.nl vestiging Breda.
Marleen Jordans

Hallo, ik ben Marleen Jordans doktersassistente.
Als u de praktijk belt, krijgt u mij aan de telefoon. Sinds 2001 werk ik met plezier in de praktijk van dr. Nikkels.
Ik kom niet uit Breda maar ben wel een geboren en getogen Brabantse. Als ik niet op de praktijk ben ga ik sporten, fotograferen of gezellige dingen doen met vrienden of familie.


Tunga Batbayar

Hallo ik ben Tunga Batbayar. Sinds 2012 werkzaam als doktersassistente bij Dr Nikkels.

Voordat ik bij Dr Nikkels kwam werken ben ik werkzaam geweest bij verschillende huisarts praktijken en poliklinieken.

Ik werk 4 dagen en ben  daarnaast moeder van 3 kinderen. Ik heb een dochter van 12 jaar en twee zonen van 9 en 3 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Mongolie en woon sinds 2000 in Nederland.Als ik niet op de praktijk ben doe ik graag gezellige dingen met familie en vrienden.
Dorien Voogt

Hallo, ik ben Doriën Voogt. Ik ben sinds 2013 werkzaam als praktijkondersteuner. Hiervoor ben ik 25 jaar werkzaam geweest als apothekersassistente. In 2012 heb ik de opleiding tot doktersassistente gevolgd en daaropvolgend de Hbo-opleiding tot praktijkondersteuner. Tevens geef ik ook reizigersadvies en help ik u graag met de voorbereiding van uw reis! Ik woon in Wagenberg en ben getrouwd met Marc, samen hebben we 3 dochters. Mijn hobby’s zijn badminton en hardlopen. Daarnaast vind ik lezen, lekker wandelen en ravotten met onze hond erg leuk!
spoedgeval
Huisartspraktijk B. Nikkels
Kronenburgwerf 23 A
4812 XR Breda

Tel: 076-5319252